jegyrendelés


3. Gyere! parti DJ Mohával

2019. szeptember 21.

Helyszín:

Stadthalle Neutraubling

Regensburger Str. 9, 93073 Neutraubling

 

Ismét magyar parti! Gyere, bulizzuk át együtt az éjszakát DJ Mohával (www.joeskuvodj.hu) valamint Hajnóczy Soma, kétszeres bűvész világbajnokkal!

A programon:

- köszöntőital,

- vacsora à la carte*,

- felnőtt tombolanyeremények,

- online nyereményjáték,

- zsákbamacska gyermekeknek

- gyereksarok, arcfestés,

- egész estés zenei program

 (*a belépőjegy ára az étel- és italfogyasztást nem tartalmazza)

 

Jegyek csak elővételben! Kérjük, az összeget szeptember 14-ig utalja át egyesületünk számlájára, melyet a rendelés során ill. a visszaigazolásban megtalál. A ki nem fizetett foglalásokat töröljük. Helyszíni jegyvásárlásra természetesen van lehetőség, ezen jegyek ára 25,- €/fő (egyesületi tagoknak 20,- €/fő).
Gyermekeknek 3 éves korig ingyenes.

Az alábbi keretre kattintva, kérjük válassza ki a megfelelő árkategóriát.

FONTOS: kérjük, a rendelésnél a megjegyzés rovatban adja meg, hogy melyik asztalnál szeretne ülni és hány főre rendel jegyet. A helyszínen adódó félreértéseket elkerülendő, kérjük, az asztalnál ülő személyek nevét is megadni. Az asztalok elrendezését lentebb megtalálja, minden asztalhoz 6 szék tartozik. A terem bal oldalában található a gyereksarok, ez az oldal valamivel csöndesebb, mint a jobb oldali szárny. Kérjük, ezeket figyelembevéve tegye meg rendelését.

Felhívjuk még figyelmét, hogy az eseményen készült felvételek, fotók esetlegesen nyilvánosságra kerülhetnek az egyesület honlapján illetve közösségi oldalán.

A jegyrendelés során megadott személyes adatokat a rendezvény utáni napon töröljük! 

22,00 €

  • verfügbar
  • 1 - 3 Tage Lieferzeit